school time - iskola idő

2011.08.23. 18:59

Ma voltunk beiratkozni suliba. Itt aztán nem sietnek el semmit. 10:30 -ra kellett volna menni mi elindultunk 45kor..xd 

A lakásban már tök otthonosan mozgok ki-be pakolok a mosogatógépbe egyedül főzök kávét és ha épp nincs fennt senki egyedül készítek kaját is magamnak. :) :D

Na szóval amikor odaértünk suliba egy iszonyat nagy sor állt már az ajtó előtt. Kb fél 1 fele értünk haza olyan sokat kellett várni.

Az osztály 5A. Tantárgyak: Matek, Rajz, Francia, Angol, Sport és Színház.xd

Különóráknak felvehetek sportokat pl rögbi, foci, kosár, röpi, cheerleading, triatlon, atlétika. Vagy matek spec, zene órák, salsa, meg sok másfajta tánc és egyéb.

A suli úgy működik hogy fogalmam nincs mikor kezdődik illetve végződik. De napi 4órám van (kb 90percesek vagy kevesebb) és 9napon keresztül vannak. A kilenc napos periódus ismétlődik mindig mert azokon a napokon ugye mindig más az órarend.

A suli tele van színesbőrűekkel meg ázsiakkkal stb. Elég változatos a felhozatal. :) :D

Ma elvileg minigolfozni megyünk majd és estefele Ottawaba megnézni egy ünnepséget, ami a tegnap elhunyt kanadai parlamenti képviselő emlékére van. (pont megnyerte a választást de sajnos elhunyt rák miatt)

Na most megyek ebédelni. este is írok.

puszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrikanada.blog.hu/api/trackback/id/tr873174193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása