2011.08.27. 16:46

25 este :
 Itt 18 alatt nem igen mehetsz klubbokba bulizni maximum hamis személyivel. Úgyhogy általában házi bulikat szerveznek. De ez most pont nem az volt hanem egy reunion. :)
Ez az egész úgy zajlott hogy mikor odaértünk csak 5.esek voltak ott (az én évfolyamom) és úgy nézett ki mint egy évfolyamtalálkozó. Szóval ez elsó órába körülbelül azt hallottam hogy "papapappappappapapapapapapappa" aztán utána így megdöbbentek kik vagyunk mi idegenek aztán szép sorjában jöttek oda bemutatkozni meg bemutatni egymást. :) Mindenki odáig volt hogy magyar vagyok a Melinda meg német. :D Meg, hogy uu akkor megyek a báljukra stb. Ők többnyire sport meg international classba vannak. Értsd golf, foci stb ilyenek a fő cuccok. :D
Na mindegy. A lényeg hogy nem volt olyan rossz este és legalább lesznek ismerősök suliban :DD

26:
Reggeli : Fagyi.
Délelőtt Melindával elmentünk vásárolni Ottawaba. Ilyen körömlakk és lemosó stb-ért meg ő vett ajándékokat otthonra. Hazafelé megálltunk Tim Horton'snál és kipróbáltuk az új Soothie Fruit-ot. SOHA ismétlem SOHA SENKI NE IGYA MEG.! Ilyen rossz italt én még nem ittam. Elvileg epres, de olyan íze van mint a rosszul elkészített kubu gyerekitalnak meg ilyen ázott répa. FUJJ.!!!!
Mire hazaértünk már itt volt Olivia.
Ebéd : pizzáskrémmel töltött fagyasztott kör. :D mikrózva kell enni,
 Délután itthon voltunk átjött Victor itt visitoztunk meg ökörködtünk stb.
Majd este átmentünk Élianne-hez és jött Lianne is. Vízipipáztunk nachost ettünk meg mászkáltunk. Találkoztunk Olivia unokatestvérével és az ő pajtiaival. Az ún. dousche bag-ekkel. :D( ez helyi kifejezés a túlságosan kigyúrt és túlszolizott emberekre)
Este Olivia itt aludt. És hazajött az apukám, Jacques is :)))

fin.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrikanada.blog.hu/api/trackback/id/tr723184142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása